KENDERES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT

Kenderes és Bánhalma Önkormányzatának honlapja

5331 Kenderes, Szent István út 56.

KENDERES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT

Kenderes és Bánhalma Önkormányzatának honlapja

5331 Kenderes, Szent István út 56.

Művészeti találkozót rendezett a kenderesi Fenyves Otthon

A rendezvényen háromszázhatvan vendéget köszönthetettek.

Tizedik alkalommal rendezte meg a Fenyves Otthon Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Fogyatékosok Otthona Népzenei és Művészeti Találkozóját a napokban. A 2011-ben útjára indított rendezvény tavaly jubilált volna, de a járványhelyzet miatt akkor elmaradt. Az évek alatt a félnapos program már egész napos rendezvénnyé nőtte ki magát. Egyre több intézményt és csoportot láttak vendégül Jász-Nagykun-Szolnok megyéből, illetve a megyén kívülről is. Volt olyan év, amikor Heves, Békés, Hajdú-Bihar, de még Vas megye is képviseltette magát.

Produkcióknak is tapsolhattak a vendégek
Fotó: Beküldött fotó

Ugyan idén ennyire széles körben nem tudták meghirdetni a találkozót a járványügyi korlátozások miatt, május elején, ahogy enyhítettek a szabályokon, elkezdték szervezni a rendezvényt. Az időpont kitűzése után tizenkét csoport jelezte részvételét.

A rendezvényen háromszázhatvan vendéget köszönthetett Papp Lászlóné intézményvezető, illetve F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Czibik Norbert András, az SZGYF főigazgatója és Fodor Gusztáv tiszaderzsi református lelkész, az otthon alapítványának, a Segítő Kézzel a Fogyatékosokért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A színpadon egész nap folytak a művészeti bemutatók, a húsz intézményi fellépő között két meglepetésvendég is színpadra állt: Kurucz Dániel és fia, aki hegedűvel kísérte édesapját. Ebéd után pedig a Heavy Brains zenekar játszott a színpadon. A legnagyobb érdeklődés a kétszázötven szeletes torta felszolgálását övezte. A napot tombolával zárták, melyet a környező települések vállalkozói, az intézmény dolgozói, a vendégek, a családtagok és az ÉFOÉSZ megyei szervezete támogatott.

Forrás:Szóljon.hu

Hírek, információk

Események, rendezvények

Kenderes Városi Rendőrőrs

Tel: 06 (59) 328-103

Mobil: 06 (30) 849-2208

Sürgősségi Hibabejelentő Számok:

Gáz (Tigáz Zrt.): 06-80-300-300

Villany (E.On: 06-80-210-310

Víz (Trv. Zrt): 06-80-205-157