KENDERES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT

Kenderes és Bánhalma Önkormányzatának honlapja

5331 Kenderes, Szent István út 56.

KENDERES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT

Kenderes és Bánhalma Önkormányzatának honlapja

5331 Kenderes, Szent István út 56.

Magyarok Vására 2023

Tisztelt Kenderesi és Bánhalmai lakosok!

Szeptember 23-án megrendezésre kerülő programra szeretném a figyelmüket felhívni, egyúttal meghívni önöket, vegyenek részt ezeken a lehető legnagyobb létszámmal.

1. 23- án szombaton kerül megrendezésre a református templomkertben a Magyarok vására, amire ezúton is szeretettel invitálunk mindenkit.
Már reggel kilenc órától kezdődnek a fellépők részvételével színesített programok, egészen estig, kézműves vásárral egybekötve. Aki mindeközben megéhezne azok részére nap közben meleg étel vásárlásra lesz lehetőség.
A gyerekek számára is egész nap sok színes programot kínálunk.
Napközben a programok mellett a vendégek, látogatók és természetesen a helyi lakosok részére, lovasfogatos városnézésre lesz lehetőség.

2. Délután 16 órától a postahivatal előtti téren a Petőfi emlékév tiszteletére, a helyi Kendermag kezdeményezésére, Lukács Károly támogatásával felavatásra kerül Petőfi Sándor szobra.
Kérem a lakosokat, erre az eseményre is látogassanak el minél nagyobb számmal, emlékezzünk együtt Petőfi Sándorra és legyünk részesei ennek a ritka ünnepélyes pillanatnak.

3. A héten érkeznek hozzánk testvérvárosaink küldöttségei Erdélyből, Ukrajnából, Szlovákiából és Olaszországból.
Az ő részvételükkel ezen a szombati napon kerül sor egy barátságos nemzetközi focibajnokságra a szakiskola sportpályáján.

Szurkoljunk együtt Kenderes csapatának!

Külföldi vendégeink a foci mellett az egész napi programokban is részt vesznek.
Kérem a lakosságot tegyék tiszteletüket családjaikkal és hívják meg ismerőseiket, barátaikat is, erre az egész napos, vidám és kellemes, kötetlen kikapcsolódást kínáló, öszi eseményre.

Mutassuk meg Kenderes-Banhalma lakóinak összefogását, baráti vendégszeretetét, hogy méltó hírnevünk ezúttal se csorbuljon.

Hírek, információk

Események, rendezvények

Kenderes Városi Rendőrőrs

Tel: 06 (59) 328-103

Mobil: 06 (30) 849-2208

Sürgősségi Hibabejelentő Számok:

Gáz (Tigáz Zrt.): 06-80-300-300

Villany (E.On: 06-80-210-310

Víz (Trv. Zrt): 06-80-205-157