KENDERES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT

Kenderes és Bánhalma Önkormányzatának honlapja

5331 Kenderes, Szent István út 56.

KENDERES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT

Kenderes és Bánhalma Önkormányzatának honlapja

5331 Kenderes, Szent István út 56.

Hivatalos értesítő – Gátfelhajtási engedély kiváltása online, akár Mobil Applikáción keresztül

Ezúton tájékoztatjuk, és egyben értesítjük Önöket, hogy a Duna folyó, Tisza-tó (Kék típusú), a Közép-Tisza (Sárga típusú), Nyugati-Főcsatorna, Siócsatorna és Völgységi patak, melletti védtöltésekre (gátakra) érvényes Töltésközlekedési (Gátközlekedési) engedélyek már a https://gatfelhajtasiengedely.hu/  weboldal mellett Android és Apple Mobil Applikációkon keresztül egyaránt megvásárolhatóak elektronikus úton, bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással.

Jelen levelemhez csatoltan megküldöm a Gátközlekedési engedély Mobil Applikációjáról szóló Tájékoztató anyagot, és a Jegyvásárlási útmutatót további szíves felhasználás céljából!

Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy az érintett területek kiemelt, és folyamatos ellenőrzés alatt állnak, mely ellenőrzések során az illetékes szervek, hatóságok, és feljogosított személyek ellenőrzik a szükséges Töltésközlekedési (Gátközlekedési) engedély meglétét, és egyben annak érvényességét.
Javasoljuk, kímélje meg Magát, és a közlekedésben érintetteket az ezzel járó kellemetlenségektől, nehézségektől, pótdíj kiszabásától, eltiltástól!

Kérjük, amennyiben egy mód, és lehetőség van rá, az általunk csatolva megküldött tájékoztató anyagokat legyenek kedvesek elhelyezni településük honlapján, valamint a közösségi hirdetőtáblákon, média csatornákon (pl. FaceBook) egyaránt, hogy ezzel is segítsük az ott élőket, és a kikapcsolódni vágyó turistákat, horgászokat, természetjárókat egyaránt.
Ez azért is nagyon fontos, mert településükről a korábbi tájékoztató levelünk megküldését követően még mindig nagyon sokan érdeklődnek, segítséget és információt kérnek, sok esetben tanácstalanok a töltésközlekedési engedélyek jelenlegi megvásárlásának lehetőségéről, és folyamatáról!

Amennyiben a vásárlás folyamatával kapcsolatosan bármilyen kérdésük merülne fel, kérem, forduljanak hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésükre!

Amennyiben a csatolmányok publikálásával kapcsolatosan segítségre, támogatásra lenne szükségük, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal, a +36 (70) 427-7405-ös telefonszámon, állunk rendelkezésükre!

Maradok tisztelettel és üdvözlettel:

Fülöp Henrik
projektigazgató

 

  

 

 

Hírek, információk

Események, rendezvények

Kenderes Városi Rendőrőrs

Tel: 06 (59) 328-103

Mobil: 06 (30) 849-2208

Sürgősségi Hibabejelentő Számok:

Gáz (Tigáz Zrt.): 06-80-300-300

Villany (E.On: 06-80-210-310

Víz (Trv. Zrt): 06-80-205-157